036 369 0535 – ook voor spoed!

Thuisvisite

Euthanasie

Het is een verdrietige realiteit dat soms onze huisdieren zo ziek worden, dat euthanasie de meest humane keuze is om hun lijden te beëindigen. In zo'n emotionele tijd kan het moeilijk zijn om de juiste beslissing te nemen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het onze plicht als huisdierbezitters is om onze dieren in alle stadia van hun leven te beschermen.

Onze dierenartsen bieden de dienst van euthanasie bij mensen thuis aan, zodat uw huisdier in hun vertrouwde omgeving kan blijven en u in alle rust afscheid kunt nemen. Wij begrijpen dat het nemen van deze beslissing een van de moeilijkste momenten in uw leven kan zijn, en daarom nemen wij de tijd om het proces met u te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Een van de voordelen van euthanasie bij mensen thuis is dat u en uw gezin in uw eigen tijd afscheid kunnen nemen van uw huisdier, zonder te hoeven haasten. U kunt zich richten op uw huisdier en elkaar ondersteunen in de comfortabele omgeving van uw eigen huis.

Een thuisbezoek voor euthanasie kan ook minder stressvol zijn voor uw huisdier, omdat ze niet uit hun vertrouwde omgeving hoeven te worden gehaald en niet hoeven te reizen naar een dierenkliniek, waar ze wellicht bang of onrustig worden van de andere geuren en geluiden.

Onze ervaren dierenartsen zijn getraind om de euthanasieprocedure zo zacht en stressvrij mogelijk te maken voor uw huisdier. Wij zullen ervoor zorgen dat uw huisdier wordt gekalmeerd en zich op zijn of haar gemak voelt voordat we de procedure uitvoeren. Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat uw huisdier zo comfortabel mogelijk is tijdens deze moeilijke tijd.

Wij begrijpen dat dit een erg emotioneel proces kan zijn, en wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen. Als u een thuis euthanasie overweegt, neem dan gerust even contact met ons op om te bespreken hoe wij u en uw huisdier kunnen helpen om deze overgang zo rustig en zacht mogelijk te maken.

Mocht u twijfelen of het moment daar is, lees dan vooral even onze blog door. Veel sterkte met uw beslissing.

Wilt u meer weten? Bel ons dan of stuur ons een mailtje naar info@dierenkliniekalmerestad.nl
Vraag thuisvisite aan
Thuisvisite Dierenkliniek Almere-Stad
crossmenu