036 369 0535

Kattenhotel DAS
Dierenkliniek Almere-Stad

Gun jouw katten ook een leuke vakantie wanneer je even weg bent!

Ons Kattenhotel is vol van 31 december t/m 7 januari

Naar aanvraagformulier

Let op: Juli en augustus zijn reeds vol!

Let op! Ons Kattenhotel is in juli en augustus reeds volgeboekt

Welkom in ons Kattenhotel

Welkom bij het katten hotel Almere, het meest luxe kattenpension in Flevoland! Bij ons staat het welzijn en comfort van uw geliefde viervoeters centraal. Of u nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent, of gewoon even wat tijd voor uzelf nodig heeft, ons ervaren team staat klaar om uw kat een onvergetelijk verblijf te bieden.

Waarom kiezen voor ons katten hotel in Almere? We begrijpen dat uw kat een belangrijk lid van uw gezin is, en daarom bieden we een omgeving die zo dicht mogelijk bij thuis aanvoelt. Onze ruime en gezellige verblijven zijn voorzien van comfortabele mandjes, krabpalen en speelgoed, zodat uw kat zich meteen op zijn gemak voelt. We zorgen ervoor dat elke kat voldoende ruimte heeft om te spelen en te rusten.

Bij het Kattenhotel Almere begrijpen we dat elke kat uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Daarom bieden we verschillende opties aan om aan de specifieke wensen van uw kat te voldoen. Of uw kat nu graag zijn energie kwijt wil in onze speelruimte met andere vriendjes, of liever rustig een dutje doet in een afgezonderde ruimte, wij zorgen ervoor dat uw kat de perfecte omgeving heeft. Met onze camera’s houden we goed het gedrag van uw kat in de gaten.

Ons ervaren en liefdevolle team staat dag en nacht klaar om uw kat te voorzien van alle benodigde zorg. We zorgen ervoor dat uw kat de juiste voeding krijgt volgens zijn dieet, medicatie op tijd wordt toegediend indien nodig, en dat hij voldoende aandacht en genegenheid ontvangt. U kunt met een gerust hart ontspannen, wetende dat uw kat in goede handen is.

Als u kiest voor ons kattenhotel in Almere, kunt u ook genieten van onze handige extra services. We bieden bijvoorbeeld aan om om uw kat te laten verwennen met een heerlijke vachtverzorgingssessie tijdens zijn verblijf bij onze trimster. De dierenarts is altijd in de buurt mocht hij of zij onverwacht ziek zijn of medische zorg nodig hebben.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een verblijf in ons katten hotel in Almere? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Maak op onze website een terugbelverzoek aan en wij nemen contact met u op.

Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een perfect verblijf voor uw geliefde kat. Tot snel!
Naar aanvraagformulier

Tarieven Kattenhotel

24 uurs opvang
1e dier
€ 18,50
2e dier
€ 16,00
3e dier
€ 14,50
Supplement medische zorg
Per dag, per dier
€ 4,11
Totale afhuur van een kamer is bij ons ook mogelijk
Neem contact op voor meer info
Algemene voorwaarden Kattenhotel
Wendy Loo
Via Google
Super kliniek! Kon snel terecht, behandelen je beestje erg goed en zijn heel vriendelijk!
Sidney Mulder
Via Google
Alles gaat keurig op tijd en vriendelijke en goede dierenarts
Sylvia Heeremans
Via Google
Kundige artsen , fijn team, goede uitleg en goede prijzen
Moniek Bos
Via Google
Een zeer kundige en fijne dierenartsenkliniek. Ze bellen je na een paar dagen om te vragen hoe het gaat, en zijn zeer open over kosten en behandelingen.
Kattenhotel - Dierenkliniek Almere-Stad
Kattenhotel - Dierenkliniek Almere-Stad (4)
crossmenu