Kattenhotel DAS
Dierenkliniek Almere-Stad

Gun jouw katten ook een leuke vakantie wanneer je even weg bent!

Naar aanvraagformulier

Welkom in ons Kattenhotel

Om onze kattenvriendjes van nog meer gemakken te voorzien, bevindt zich in de dierenkliniek ook een kattenhotel. Wij zijn namelijk van mening dat katten ook een leuke vakantie kunnen hebben, ondanks dat hun baasjes er even niet voor ze kunnen zijn.

Vanuit de kattenkamers kunnen ze heerlijk de hele dag naar buiten kijken en in de kattenpalen spelen met allerlei speeltjes. Van ons team krijgen ze regelmatig knuffels die we bijhouden op ons ‘knuffelschema’.

Omdat we verschillende kattenkamers hebben, matchen we uw kat(ten) aan de leukst passende maatjes. Met behulp van de camera’s zien we goed of ze het kunnen vinden met elkaar. Mochten ze nu echt niet met andere katten op kunnen schieten of zijn ze zelf al met meerdere katten thuis is een eigen kamer afhuren uiteraard ook een mogelijkheid. In de avond en nacht hebben ze altijd een privé verblijf waar ze rustig kunnen slapen en hun eten kunnen opeten. Met ons digitale systeem noteren we elke dag of ze goed gegeten, gedronken, gepoept en geplast hebben en of ze eventuele medicatie nog moeten hebben.

Mocht uw kat zich niet lekker voelen, kunnen ze direct door onze dierenartsen worden nagekeken en behandeld worden. Ook geven onze ervaren assistentes eventuele benodigde medicatie. Voor u dus een hele geruststelling.

Het is van belang dat uw kat binnen 1 jaar nog gevaccineerd is en 2 weken voor het verblijf behandeld is met de juiste ontvlooiing en ontworming. Ook moet hij of zij gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Bel gerust voor meer info of vul ons aanvraagformulier vast in, dan wordt u teruggebeld!

036 369 0535
Naar aanvraagformulier

Tarieven Kattenhotel

24 uurs opvang
1e dier
€ 17,50
2e dier
€ 15,00
3e dier
€ 13,50
Supplement medische zorg
Per dag, per dier
€ 3,99
Totale afhuur van een kamer is bij ons ook mogelijk
Neem contact op voor meer info
Algemene voorwaarden Kattenhotel
Wendy Loo
Via Google
Super kliniek! Kon snel terecht, behandelen je beestje erg goed en zijn heel vriendelijk!
Sidney Mulder
Via Google
Alles gaat keurig op tijd en vriendelijke en goede dierenarts
Sylvia Heeremans
Via Google
Kundige artsen , fijn team, goede uitleg en goede prijzen
Moniek Bos
Via Google
Een zeer kundige en fijne dierenartsenkliniek. Ze bellen je na een paar dagen om te vragen hoe het gaat, en zijn zeer open over kosten en behandelingen.
Kattenhotel - Dierenkliniek Almere-Stad
Kattenhotel - Dierenkliniek Almere-Stad (4)
crossmenu