036 369 0535 – ook voor spoed!

In onze moderne dierenkliniek
staat het welzijn van
jouw huisdier centraal

DAS Dierenkliniek Almere-Stad

Welkom bij Dierenkliniek Almere-Stad, de plek waar uw huisdieren de beste zorg krijgen!

Bij DAS begrijpen we dat je huisdieren een onderdeel van je gezin zijn. Daarom staan we klaar om hen met open armen te ontvangen en de zorg te bieden die ze nodig hebben. We zijn trots om als echte zelfstandige dierenkliniek in Almere, onze eigen regels en persoonlijke visie te kunnen hanteren.

Ons team van ervaren en lieve dierenartsen en dierenartsassistenten, heeft een enorme passie voor dieren en hun gezondheid en dit merk je. Of het nu gaat om een controle, vaccinatie, gebitsverzorging, operatie of andere medische zorgen, we doen er alles aan om je huisdier de beste behandeling te geven.

In onze moderne en goed uitgeruste kliniek maken we gebruik van de nieuwste technologieën om je huisdier de zorg te geven die het verdient. We houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, zodat we altijd up-to-date zijn en de beste zorg kunnen bieden. Ook beschikken we over de nieuwste apparatuur.

Bij DAS begrijpen we dat een bezoek aan de dierenarts soms spannend kan zijn voor je huisdier. Daarom doen we ons best om een rustige en vriendelijke omgeving te creëren, zodat je huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens het bezoek. Ons team is geduldig, zorgzaam en zorgt ervoor dat uw huisdier zich veilig en geliefd voelt.

Ook hanteren wij lange consulten van 20 - 30 minuten waardoor wij rustig de tijd voor u en uw huisdier kunnen nemen, dit is anders bij de ketens die gemiddeld 10 -15 minuten per consult hanteren. Met deze langere consulten hebben we meer tijd om het vertrouwen van je angstige huisdier te winnen en om uitgebreid de behandelingen en de kosten daarvan te bespreken.

Verder bieden wij voor onze ingeschreven klanten die jaarlijks bij ons komen een eigen spoeddienst aan als enigste kliniek in Almere. We proberen buiten openingstijden ook voor spoedgevallen bereikbaar te blijven. We weten als geen ander hoe belangrijk het is bij spoedgevallen snel hulp te kunnen krijgen.

We willen niet alleen de gezondheid van je huisdier verbeteren, maar je ook ondersteunen als eigenaar. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en je te helpen de beste beslissingen te nemen. Samen willen we ervoor zorgen dat je huisdier een gelukkig en gezond leven leidt.

We heten je van harte welkom bij onze zelfstandige dierenkliniek en kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Via onze website kun je je direct inschrijven en een afspraak maken. Tot snel!
Alwin van den Boogaart
Via Google
Ik kom al jaren bij das. Vriendelijke en vakbekwame mensen. Betrouwbaar. Ik zou mijn hondje nergens anders willen brengen!
Jan Bonneveld
Via Google
Goede dierenarts goede uitleg
En vooral goed voor het dier waarmee je komt
Sandra Bouman
Via Google
Ze nemen echt de tijd voor je. Ook telefonisch super vriendelijk. Houden zich aan afspraken. En zijn allemaal even lief voor onze grote vriend.
Lotus Valk
Via Google
Eindelijk een dierenarts die met zorg mijn konijnen behandeld. Ze bellen vaak na hoe het met het dier gaat en zijn erg betrokken!
Hond wordt gecontroleerd in Dierenkliniek Almere-Stad
Alle gegevens worden digitaal vastgelegd in Dierenkliniek Almere-Stad
Operatie in Dierenkliniek Almere-Stad
Wat kunt u van Dierenkliniek Almere-Stad verwachten?

Wat kun je van ons verwachten?

Wat kunt u van DAS verwachten?
Je mag als klant gebruik maken van onze eigen spoeddienst buiten openingstijden
Wat kunt u van DAS verwachten?
Wij geven je gratis passend voedingsadvies en begeleiding
Wat kunt u van DAS verwachten?
Klanten kunnen op zaterdag van 10 - 17 uur tegen normaal tarief terecht. Niet-klanten betalen een extra toeslag.
Wat kunt u van DAS verwachten?
Passend en veilig vaccinatie advies
Wat kunt u van DAS verwachten?
Wij sturen je een herinnering per post, mail of sms voor de oa. de vaccinatie
Wat kunt u van DAS verwachten?
Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en vaak kun je wachten op de uitslag
Wat kunt u van DAS verwachten?
Ook voor specialistische ingrepen kunt je gewoon bij ons in de kliniek terecht
Wat kunt u van DAS verwachten?
Gratis jaarlijkse gebitscheck
Wat kunt u van DAS verwachten?
Tijdens een consult wordt jouw dier altijd uitgebreid gecheckt
Wat kunt u van DAS verwachten?
Geen wachtrijen doordat wij alles op afspraak doen
Wat kunt u van DAS verwachten?
Laparoscopische sterilisaties door een specialist
Wat kunt u van DAS verwachten?
Je wordt altijd geholpen door een enthousiast en passievol team!
crossmenu